ExameNPOINT

Naast ondersteuning en bijles voor basisschoolleerlingen, bieden NPOINT en haar partners ook onderwijsondersteuning aan middelbare scholieren doe in zijn/haar eindexamenjaar zitten. Deze periode kan leiden tot stress omdat leerlingen bijvoorbeeld achterlopen met vakken, er moeite mee hebben, of een voldoende moeten halen. Via de website van ExameNPOINT.nl van NPOINT kunnen leerlingen zich aanmelden voor extra bijlessen, speciale examentrainingen en zo met een gerust hart hun eindexamens in.

NPOINT werkt altijd via een succesvol strategie waardoor leerlingen goede cijfers halen. Deze methode passen wij ook toe bij de bijlesklassen van ExameNPOINT. Er zijn zeer kundige docenten met de juiste vakkennis. Zij geven iedereen de persoonlijke aandacht die zo belangrijk is. Er kleine klassen van maximaal zes leerlingen en we gebruiken hoogwaardig lesmateriaal. De lessen zijn flexibel in te delen.

Leerlingen kunnen kiezen uit verschillende pakketten. Naast de klassen van maximaal zes leerlingen, is het ook mogelijk privétrainingen te volgen met motiverende 1-op-1 begeleiding. Verder kunnen leerlingen stoomtrainingen volgen. Deze trainingen zijn in de kerst- en meivakantie waarbij de scholieren in korte tijd intensief begeleid worden om het vak goed te beheersen.

ExameNPOINT zit op een aantal toplocaties in Nederland, zoals Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Utrecht, Arnhem en Tilburg. De bijlessen vinden plaats op diverse locaties waarmee NPOINT samenwerkt óf op scholen De bijlessen worden gegeven voor de belangrijkste vakken zoals wiskunde, scheikunde en natuurkunde, maar ook Nederlands, Engels en economie.

[button url=”http://www.examenpoint.nl” size=”wpb_btn-medium” lightbox=”false”] Bezoek de website →[/button]

Back to Top